.

.

martes, 8 de febrero de 2011

Banyoles multarà amb 60€ els ciclistes «incívics»

La Policia Local de Banyoles multarà, a partir del gener de 2011, els ciclistes que circulin per sobre de les voreres, andanes i passeigs i en contra direcció. Els infractors hauran de pagar sancions de 60 euros, una penalització que s'aplicarà després d'una campanya informativa feta al llarg de les dues últimes setmanes.

La prohibició no afectarà el trànsit de bicicletes pel Barri Vell de Banyoles, sempre que hi circulin a la velocitat dels vianants. El consistori va recordar ahir que la circulació d'aquests vehicles està regulada en una ordenança municipal, en la qual es determina que no poden envair voreres, andanes ni passeigs, a menys que hi hagi un carril resevat per a ells. L'Ajuntament ha endegat la campanya informativa -a càrrec dels agents cívics- coincidint amb una altra sobre l'obligació de circular de nit amb llums.

Risc per a vianants i ciclistes

El regidor de Mobilitat i Via pública, Lluís Costabella, va expressar la preocupació del govern municipal "per la circulació de bicicletes per les voreres i en contra direcció", posant en perill els vianants i els mateixos ciclistes

No hay comentarios: