.

.

viernes, 23 de enero de 2015

Condemnen un home anglès per tenir relacions sexuals amb una bústia (buzon de correos)


Un home anglès ha estat condemnat després que el 9 de setembre de 2014 hagués estat detingut per mantenir relacions sexuals amb una bústia de la zona de Scholes Precinct de Wigan, Anglaterra. Paul Bennett, de 45 anys, es va declarar culpable de dos càrrecs d’activitats indecents en una àrea pública i per usar paraules amenaçadores, segons informa el Mirror.

Testimonis dels fets van presenciar l’escena i van explicar que Bennet es va baixar els pantalons en ple carrer d’una zona comercial i va començar a refregar-se amb la bústia mentre cridava. Després, l’home es va pujar els pantalons i va començar a balancejar-se en un pal de llum, segons informa el Manchester Evening News

La policia el va trobar davant d’un altre establiment comercial i mostrava senyals d’embriaguesa mentre els insultava. El tribunal va condemnar a Bennett i el va sotmetre a un tractament d’alcohol de dotze mesos i a pagar 50 lliures esterlines (uns 65 euros) de diners a una dona que va ser testimoni dels fets i el cost del judici, 150 lliures (165 euros). A més, ha estat registrat com un delinqüent sexual.