.

.

martes, 13 de abril de 2010

Girona Decideix

El 25 d'abril Girona decideix.

Desde AUGIRONA invitamos a los inmigrantes a participar masivamente en este Acto Electoral

Xerrades: I TU, PER QUÈ NO DECIDEIXES?

  • Centre Cívic de Pedret, dimarts 13 d’abril a les 19:30h
  • Centre Cívic de Pla de Palau, dimecres 14 d’abril a les 19:30h
  • Centre Cívic Ter, dilluns 19 d’abril a les 19:30h
  • Centre Cívic Onyar, dimecres 21 d’abril 19:30h
PONENTS: Gemma Clarissó, Presidenta Òmnium Cultural del Gironès i Joan Sibill, membre de l’ ADAC
*Quan s’acabin els actes hi haurà piscolabis

L’acte nacional d’inici de campanya de les consultes del 25A



Un miler de persones va emplenar el 11 abril al matí l’Auditori-Palau de Congressos de Girona en motiu de l’inici de campanya de les consultes populars del proper 25 d’abril. L’acte es va iniciar amb la ponència de Joel Joan, que va fer un discurs potent i encoratjador, seguit de l’escriptor Alfred Bosch. L’últim ponent, Jean Jambon, eurodiputat flamenc, va explicar les seves experiències en el seu país i va acabar donant suport al moviment social que s’està vivint Catalunya i les consultes. El fet d’estar fent hitòria a Catalunya i ser un punt de mira internacional, la importància del moviment social que el poble català està fent i el valor de poder votar sobre la independència de Catalunya, van ser alguns dels aspectes més destacats que es van exposar durant les ponències.

Durant l’acte es va projectar l’espot que Girona Decideix ha realitzat per donar a conèixer la cosnulta el 25 d’abril a Girona, com així també un vídeo que Reus Decideix que ha fet per animar als ciutadans i ciutadanes a votar. Pobles i ciutats com Granollers, Reus, Cornellà del Llobregat, Sarrià de Ter, Vilablareix, Aiguaviva, Fornells de la Selva, Quart, Salt i Girona van expressar les seves paraules envers al dia 25 d’abril, la bona feina que s’està fent des de les comissions en totes les localitats i han animat a tothom a votar.

L’acte va finalitzar amb una actuació molt engrescada de la Companyia Elèctrica Dharma aconseguint que els assistents pugessin a l’escenari i es va acabant cantant l’imne nacional de Catalunya. L’esdeveniment ha estat organitzat per les comissions Girona Decideix, Salt Decideix, Sarrià de Ter Decideix i les comissions organitzadores de la consulta a Aiguaviva, Fornells de la Selva, Quart i Vilablareix.

No hay comentarios: