.

.

lunes, 11 de enero de 2010

Una «conilleta» Playboy apareix morta en un contenidor


Paula Sladewski.



El cos d'una 'conejita' de Playboy ha estat trobat en un contenidor de runes a Miami. Tot i que encara s'estan investigant les causes i el culpable de la seva mort, la Policia està interessada en el nuvi de la model, ja que va ser una de les últimes persones que va veure amb vida a la jove.

Paula Sladewski, de 26 anys, havia posat per a la revista Playboy i també havia actuat en la pel•lícula Playboy: la recerca de la ´conejita´ definitiva.

La model i el seu nuvi, Kevin Klym, vivien entre Michigan i Califòrnia, encara que havien decidit passar un cap de setmana de vacances a Miami, on tenien pensat anar de festa en festa.

El dissabte a la nit tots dos van estar junts i van anar a un bar d'aquesta ciutat anomenat Club Space, on van romandre fins a la matinada del dia següent. Ja a les 7 del matí del diumenge, Paula i Kevin van començar a discutir i aquest va ser expulsat del bar pels agents de seguretat, segons ha confessat ell mateix a la Policia.

Segons afirma l'advocat del jove, Kevin va demanar als agents de seguretat que demanessin a Paula que sortís del bar, però aquesta es va negar. En aquest moment, el jove va decidir tornar a l'hotel i esperar allà el retorn de la seva núvia, una cosa que mai va passar.

Encara s'està investigant el que ha passat després que Kevin deixés l'establiment, ja que el següent que se sap de Paula és que va aparèixer morta en un contenidor d'escombraries al qual havien calat foc.

Kevin, d'altra banda, ja havia iniciat una investigació pel seu compte el dilluns al matí, ja que va contractar un investigador privat i estava repartint pamflets amb la cara d'ella per Miami. "Va trucar a comissaries, presons i hospitals", va assegurar el seu advocat a la cadena ABC.

Declaracions de la germana

Kelly Farris, la germana de la model, ha declarat als mitjans que Paula "estava plena de vida", i que "mai vaig imaginar que una cosa així pogués passar". Kelly vol conèixer i el nom del culpable, ja que ha afirmat que "no em veig capaç de tornar a la feina o viure la meva vida normal fins que qui va fer això pagui".

No hay comentarios: