.

.

viernes, 20 de agosto de 2010

El 90% dels internautes no creu en les relacions a distància

El 90% dels internautes no creu en les relacions a distància a l'hora de mantenir una relació sentimental, la distància es converteix en tot un repte.

Per això, el 90% de les persones que recorren a Internet per trobar una parella prefereixin entaular una relació amb persones de la seva pròpia ciutat o pròximes a ella, segons l'estudi 'El Retrat Robot de l'Espanyol que busca parella a la xarxa', elaborat per FriendScout24.

L'informe -realitzat entre més de 2,5 milions d'homes i dones inscrits en aquest portal -revela que els factors determinants per descartar la idea d'una "tele-relació"són la manca de contacte físic i sexual freqüent, així com la major "facilitat" per caure en la infidelitat o una cosa tan important com no poder compartir els moments del dia a dia.

Aquesta circumstància explica que els "aspirants" a trobar parella per Internet prefereixin una relació "a l'ús" que permeti fer una mica de vida en comú.

De fet, una tercera part dels internautes entra a la xarxa amb la intenció de localitzar a la parella amb la qui poder viure junts i, si es dóna el cas, tenir fills. Les dones, de fet, són més propenses que els homes a donar aquest gran pas (66%).

D'altra banda, i malgrat que la majoria dels internautes assegura ser fidel en les seves relacions, reconeixen que la distància pot afavorir l'engany sent els homes més proclius a caure en aquesta temptació del flirteig i la infidelitat.

La distància és l'oblit?

Un 10% dels internautes estan predisposats a començar una relació a distància amb una persona que visqui fora del seu entorn habitual, considerant que quan l'amor és veritable "no hi ha barreres ni fronteres".

Segons l'estudi, tenir una relació a distància no suposa cap problema per als internautes amb mentalitat més oberta que veuen una oportunitat per fer viatges llargs en cotxe, volar a milers de quilòmetres o reservar els caps de setmana per veure l’amant.

De fet, sis de cada deu (59%) internautes consultats afirma ser un apassionat dels viatges i de fer escapades sovint, veient en la distància una salvació al desgast de la rutina diària i en les trobades esporàdiques, és a dir, una nova lluna de mel vitalitzant per a la relació.

No hay comentarios: