.

.

jueves, 14 de julio de 2011

Bicicletada nocturna de Girona a Sant Feliu de Guíxols ( 42 km)


Farem el recorregut per la Via Verda. Ens aturarem a sopar a Llagostera i com a fi de festa us convidarem a un cremat que prepararem a la platja de Sant Feliu.

Aquesta activitat es gratuïta com totes les que organitza Mou-te en Bici i cadascú participa sota la seva responsabilitat. Es important recordar que cal portar la bicicleta en condicions així com els element lluminosos i reflectants necessaris en una activitat ciclista nocturna.

Qui vulgui sopar amb nosaltres cal que s'apunti abans del dimecres 13 de juliol a l'adreça info@moutenbici.org o be al telèfon 650 640 557. Com que l'aforament del restaurant es limitat, es procedira per ordre d'inscripció. El preu del sopar es de 22 € que paga cadascú directament al restaurant. Hem acordat el següent menú:

Amanida catalana (amb embotits)
Carn a la brasa amb patates
Postres
Pa amb tomata. aigua i vi.
El cafè a part.

Com ja sabeu Mou-te en Bici no se'n fa responsable de la tornada de la bicicletada entre Girona i Sant Feliu de Guíxols. A més a més aquest any no hi haurà disponible la furgoneta que, de manera voluntària, un amic portava per transportar bicicletes.

La nostra botiga associada CICLOTURISME I MEDI AMBIENT ens fa arribar una oferta de servei de retorn per si es del vostre interès. Tingueu en compte que els interessats ho contractaran directament senseintermediació nostra en cap moment. El text concret que ens han fet arribar es:

"CICLOTURISME I MEDI AMBIENT col•laborant amb la aquesta iniciativa oferim un servei de recollida de bicicletes o bé de bicicletes i persones de Sant Feliu de Guíxols a Girona al final de l’activitat.

El preu de la recollida de bicis soles és 5 € per bici
El preu de la recollida de bicis i persones és de 10€ per persona i bici.

Inscripcions fins el dia 13/07 per correu electrònic a info@cicloturisme.com indicant:
Nom, Telèfon, adreça, número de bicis o bé de persones i bicis a transportar.
El dia següent, 14/07 us confirmarem els serveis que podem oferir depenent de la demanda que tinguem."

No hay comentarios: