.

.

jueves, 15 de noviembre de 2012

Plataforma Afectats Hipoteca - Girona


Comparteix sisplau! Si us voleu informar, llegiu-ho tot!
NOTÍCIA MOLT IMPORTANT PER TOTES LES PERSONES AFECTADES PER LA HIPOTECA:

L’ADVOCADA GENERAL DEL TRIBUNAL DE LA UNIÓ EUROPEA HA CONCLÒS QUE EL PROCEDIMENT D’EXECUCIÓ HIPOTECÀRIA DE L’ESTAT ESPANYOL ÉS CONTRARI AL DRET COMUNITARI PERQUÈ RESTRINGEIX LES POSSIBILITATS DE DEFENSA.

L’article 225 de la LEC, de la Llei d’Enjudiciament Civil de l’Estat diu textualment que els actes processals són nuls de ple dret quan es prescindeixi de normes essencials del procediment, sempre que per aquesta causa s’hagi pogut produir indefensió.

Per tant, LES EXECUCIONS HIPOTECÀRIES DUTES A TERME FINS ARA SÓN NUL·LES DE PLE DRET.

L’equip d’advocats d’arreu de l’Estat que col·labora de forma gratuïta amb la PAH ha redactat un excel·lent document per demanar als jutjats la nul·litat de cada procediment. Cada persona afectada ha d’entrar aquest escrit al seu jutjat per fer aquesta demanda.

Durant la propera assemblea de la PAH-GIRONA llegirem en veu alta el document i n’entregarem una còpia a cada persona. El document està preparat perquè es pugui omplir a mà de forma molt senzilla. També informarem sobre tot el que ha estat passant els darrers dies, després que els mitjans de comunicació i molts polítics, que no es feien gaire cas, han focalitzat la seva atenció en la problemàtica de les persones afectades per la vulneració del dret a l’habitatge.

I ATENCIÓ: El proper dilluns 19 de novembre a les 10:00 del matí ens trobarem al davant de la nova CIUTAT DE LA JUSTÍCIA de Girona (situada al davant del Palau de Fires). Cada persona afectada haurà de tenir preparat el seu escrit, omplert amb les seves dades, i portar també tres fotocòpies del mateix.

SÍ QUE ES POT... LES PERSONES JUNTES PODEM!!!!!!!!!

No hay comentarios: