.

.

domingo, 11 de abril de 2010

www.gironadecideix.cat

Girona Decideix convoca als voluntaris

Desde AUGIRONA invitamos a los latinoamericanos a participar masivamente en este Acto Electoral

S’han penjat 350 banderoles per la ciutat i s’ha realitzat un spot i una falca per difondre el dia de la consulta i animar a la gent a votar.

La plataforma Girona Decideix ja ha recollit 1.614 vots anticipats de la consulta sobre la independència, que tindrà lloc el proper dia 25 d’abril. La campanya s’ha intensificat amb la col·locació de 350 banderoles a diversos carrers de la ciutat, la penjada de 200 domassos a balcons i finestres i el llançament d’un vídeo promocional a través d’internet. Per Girona Decideix, aquestes últimes setmanes seran claus per aconseguir una alta participació en el referèndum sobre la independència el dia 25 d’abril i amb les últimes mesures promocionals, com ara les banderoles o els domassos, es generarà més ambient de consulta al carrer i s’aconseguirà arribar a un major nombre de ciutadans.

El portaveu de Girona Decideix, Biel de Montserrat, assegura que la plataforma està molt satisfeta «del ritme de vot anticipat que s’ha assolit fins ara» i que confien que «a mesura que s’apropi el 25-A encara creixerà més». Els vots recollits fins ara representen un 2% dels 78.000 ciutadans que podran votar el dia de la consulta.



No hay comentarios: