.

.

domingo, 25 de abril de 2010

SORTIDA DE LA CONSULTA POPULAR PER LA INDEPENDÈNCIA A GIRONA

Els 19 Col•legis Electorals de la Consulta Popular per la Independència organitzada per la plataforma cívica Girona Decideix han obert les seves portes a les 9 del matí sense incidències. En total, es podrà votar a 35 meses electorals repartides en 19 col•legis de la ciutat. Al voltant de 500 voluntaris treballaran durant tota la jornada per fer funcionar el dispositiu electoral. El tancament de la jornada es farà a les 8 del vespre.

D’altra banda, un total de 29 observadors internacionals procedents del País Basc, Quebec, Galícia, Illes Fèroe, Còrsega, Vall d’Aosta, Bretanya, Gal•les, Maputxes, Kurdistan, Guatemala, Amazic, Palestina, Brasil, Cornualla, Illes Comores i Sardenya han acudit a la jornada electoral i han visitat la seu central de Girona Decideix, que està ubicada a la Casa de Cultura de Girona.

78.521 gironins (el cens electoral de ciutadans a partir dels 16 anys) estan cridats a votar a la Consulta Popular per la Independència de Girona Decideix.

Al llarg de la jornada electoral, està previst que acudeixin la seu central de Girona Decideix representants d’entitats i partits polítics catalans.

No hay comentarios: