.

.

viernes, 6 de abril de 2012

Els veïns de Sant Narcís votaran el 26 d´abril sobre les zones verdes i blaves

Els veïns de Sant Narcís votaran el proper 26 d'abril en una consulta popular si accepten o no la proposta de l'Ajuntament de Girona sobre les futures zones verdes i blaves d'aparcament al barri. La decisió es va prendre dimarts després d'una reunió entre l'associació de Veïns de Sant Narcís i el regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública de Girona, Joan Alcalà, en la qual no van poder ser presents els representants dels comerciants.
En un principi, la consulta tindrà lloc a les vuit del vespre al teatre del centre cívic de Sant Narcís i anirà precedida per una explicació del projecte per part d'una tècnica del consistori. Un cop els veïns tinguin la informació, podran escollir si hi estan d'acord o no en una votació única el mateix dia 26.
L'acord assolit preveu una única proposta conjunta de zones d'aparcaments d'àrees verdes i blaves. Amb tot, l'associació de veïns havia insistit fins l'últim minut en separar les dues zones i volia l'eliminació total de les zones blaves fins després de la construcció de la futura estació. Per la seva part, l'Ajuntament s'ha mantingut en un projecte conjunt però eliminarà aquelles places de zona blava que no tenen ocupació i farà petites modificacions que es presentaran al dia de la consulta.

No hay comentarios: