tanto monta monta tanto olga maria a monago como a Carlos Muñoz eso si solo pilla a los del PP costa de nuestros impuestos, amor incondicional por la buxaca de los corruptos

.

.

viernes, 2 de diciembre de 2011

Aquest dissabte, presentació pública del calendari eròtic


Aquest dissabte, 3 de desembre, Ràdio Taradell presentarà públicament el calendari 'Ràdio Taradell, al natural', i començarà a posar-lo a la venda. Serà en un acte al Centre Cultural Costa i Font a partir de les 6 de la tarda. Primer es farà la presentació del calendari, en què s'explicarà per què s'ha fet i què es pretén, i, tot seguit, hi haurà un piscolabis per tots els assistents i es començarà la venda de calendaris. A partir d'aquí, el calendari es podrà comprar al Bar de Can Costa i, l'11 de desembre, en una parada a la Fira de Santa Llúcia. A més, ja es pot encarregar a través del correu electrònic calendari@radiotaradell.net. En només dues setmanes, ja hem rebut gairebé un centenar de reserves.

Cada calendari costa 8 euros i, un cop s'hagin venut tots, l'emissora farà un donatiu a l'Associació de Donants de Sang de Taradell. Així, a banda de ser una fórmula de finançament per l'emissora, aquest calendari també pretén tenir un compromís social amb el poble de Taradell.

El calendari del 2012 coincideix amb l'any del 29è aniversari de Ràdio Taradell, que comença a escalfar motors de cara al 30è.

Gràcies per la vostra col·laboració!

Atentament,

La Junta de Ràdio Taradell

No hay comentarios: