.

.

sábado, 19 de noviembre de 2011

Calendario erótico 2012

Para festejar las 200.000 visitas también hemos participado en el calendario de Radio Taradell...
El calendari es posarà a la venda d'aquí a uns dies al bar de Can Costa i a la mateixa emissora i, el proper 11 de desembre, també es podrà comprar en una parada de Ràdio Taradell a la Fira de Santa Llúcia de Taradell. Una part dels diners recaptats seran per als donants de sang.
Nota de premsa de Ràdio Taradell

2012: Ràdio Taradell, al natural

Ràdio Taradell continua imparable i, per aquest 2012, publicarà un calendari eròtic. Una trentena de col·laboradors de l'emissora han perdut la vergonya i s'han despullat per aparèixer en aquest calendari. Una idea que l'emissora es plantejava des de fa anys i que, finalment, ha decidit tirar endavant. Es tracta de l'any del 29è aniversari de Ràdio Taradell, que comença a escalfar motors de cara al 30è.

El calendari es posarà a la venda d'aquí a uns dies al bar de Can Costa i a la mateixa emissora i, el proper 11 de desembre, també es podrà comprar en una parada de Ràdio Taradell a la Fira de Santa Llúcia de Taradell. A més, es pot encarregar des d'ara mateix a través del correu electrònic calendari@radiotaradell.net. Cada calendari costa 8 euros i, un cop s'hagin venut tots, l'emissora farà un donatiu a l'Associació de Donants de Sang de Taradell. Així, a banda de ser una fórmula de finançament per l'emissora, aquest calendari també pretén tenir un compromís social amb el poble de Taradell.

Per representar cada mes, s'han buscat elements característics d'aquells dies o bé s'han fet representacions temàtiques a partir de programes que emet Ràdio Taradell.

La sessió de fotos es va fer el passat dissabte a la sala gran del Centre Cultural Costa i Font i va anar a càrrec de la fotògrafa i col·laboradora de Ràdio Taradell Carolina Puche. D'altra banda, la creadora gràfica i també col·laboradora de l'emissora Ester Torrents s'encarrega del disseny i muntatge final del calendari.


Des de la Junta de Ràdio Taradell, volem agrair especialment la seva feina i també la col·laboració des tots els 'models' que, sense vergonya, es van posar davant de la càmera. Una sessió de fotos que va començar amb nervis i una mica de tensió, però que va acabar sent molt divertida. És una mostra més del que vol Ràdio Taradell: fer servei públic, però també ser un grup d'amics que ens s'ho passa bé més enllà de les ones.


Us adjuntem una de les fotos que sortirà al calendari. És la que sortirà a la portada i, per això, és també la més discreta.


2012, any carregat per Ràdio Taradell


El 2012 serà l'any del 29è aniversari de Ràdio Taradell. En concret, serà per Sant Jordi i, per aquelles dates, l'emissora organitzarà, com cada any, diverses activitats per celebrar-ho. A més, pel 2012, l'emissora té dues cites indispensables. La primera és l'organització del Carnaval, que serà el dissabte 25 de febrer. Després de l'èxit de l'any passat, Ràdio Taradell ha decidit repetir l'experiència. La segona data destacada serà el 8 de juny. Ja us podem anunciar que, aquell dia, Ràdio Taradell portarà l'Escolania de Montserrat a l'escenari de Can Costa.

Com ja és tradició, Ràdio Taradell manté cites clàssiques: el Concurs de Reis el proper 6 de gener, i programes especials en directe durant la Festa dels Tonis aquest gener i també durant la festa major i la Festa d'en Toca-sons el mes d'agost.

No hay comentarios: