tanto monta monta tanto olga maria a monago como a Carlos Muñoz eso si solo pilla a los del PP costa de nuestros impuestos, amor incondicional por la buxaca de los corruptos

.

.

domingo, 13 de mayo de 2012

El Girona ha reduït la distància amb el descens de 8 a 2 punts en 3 partits


El Girona va llançat. Ha costat però ha trobat aquella dinàmica positiva que tant confiaven que arribaria tant Agné com Uribe. Ho ha fet de la mà de Salamero i quan més falta feia. I és que amb la victòria d'ahir davant l'Alcoià, el Girona se situa a només 2 punts de la permanència que marca el Guadalajara. Sens dubte, una distància mínima, sobretot si es té en compte que fa només 3 setmanes els gironins veien la salvació a 8 punts. La remuntada del Girona va començar amb l'empat a casa davant l'Alcorcón (0-0). Aquell punt semblava dolent però la derrota del Guadalajara a Còrdova va fer-lo mig bo i va deixar els gironins a 7 punts. La jornada següent, la passada, el Girona se la jugava precisament al camp del Guadalajara i no va fallar. Aquell triomf (1-4) va permetre al Girona acostar-se fins als 4 punts de la zona de salvació. Ahir, davant un altre rival directe com l'Alcoià, l'equip de Salamero va tornar a sumar tres punts, amb golejada inclosa, que, combinat amb l'empat a darrera hora del Múrcia davant el Guadalajara, el deixen a només 2 punts. És a dir, el Girona ha passat d'estar a 8 punts de distància de la permanència a situar-se a 2 en només tres jornades. Un ritme d'exiugar punts espectacular que convida a l'optimisme malgrat que des del vestidor els jugadors toquen de peus a terra.

Busos a Tarragona

El calendari diu que el Girona ha de visitar dimecres el Nàstic, virtualment descendit, mentre que el Guadalajara rebrà un Celta llançat cap a Primera. El club gironí organitza el viatge fins a Tarragona en bus a un preu de 10 euros, entrada no inclosa. Després del Nou Estadi, el Girona encararà 3 partits seguits a Montilivi (Còrdova, Vila-real B i Recre) mentre que el Guadalajara ha de jugar a Elx, rebre el Barça B i l'Almeria. La darrera jornada, el Girona visita el Múrcia i els castellans viatgen a Valladolid.

No hay comentarios: