.

.

miércoles, 16 de mayo de 2012

Només falta rematar-ho


El Girona comença aquest vespre a Tarragona una Lliga de cinc partits amb l'única intenció de segellar una permanència que gràcies al descens del Vila-real és molt més propera. Amb la tranquil·litat de veure's fora del descens després de molts mesos enfangats fins a dalt de tot, el conjunt gironí té l'oportunitat de fer un pas de gegant dels de debò davant el Nàstic, cuer de la categoria. El Girona, amb la victòria davant l'Alcoià i el descens per arrossegament del Vila-real B va veure com passava d'estar a quatre punts de la salvació a disposar d'un coixí de quatre sobre el descens.
Lògicament la notícia del descens dels de la Plana ha estat estat benvinguda pel vestidor gironí, però tant el tècnic Javi Salamero com el capità de l'equip, Dani Mallo, s'han encarregat de recordar a tothom que l'equip "no es pensa relaxar gens" i que l'objectiu seguirà sent atrapar el Guadalajara per deixar enrere com a mínim quatre ?equips. I, de fet, no atrapar els castellans sinó superar-los aconseguiria avui el Girona si suma els tres punts al camp del Nàstic. Un equip embalat que ve de guanyar dos partits seguits per primer cop i que, de la mà de Salamero ha trobat la seva millor versió. "Som conscients d'on venim i cap a on anem", assegura el tècnic, que va revelar que havien estat els jugadors els que li havien transmès "que miren amunt" i que no hi ha relaxació.
L'empresa d'avui, encara que pugui semblar senzilla, no ho serà. El descens del Vila-real també ha animat, encara que sigui mínimament, el Nàstic, que té ara sí la seva darrera oportunitat. Salamero seguirà amb les rotacions i homes com Moha, Luso o Acuña seran previsiblement titulars al Nou Estadi en un onze que, a causa de les baixes de Tébar per sanció i Dorca per lesió podria variar de dibuix. El tècnic veu en la gran amplitud de plantilla un benefici. "L'equip acumula molts minuts a la motxilla i tothom ha d'aportar. És un recurs que altres equips no tenen", recordava Salamero. Migue tornarà a l'equip ja que Rigo va quedar fora d'una llista de 20 jugadors per motius tècnics. Juncà, Acciari i Óscar Díaz són les novetats.
De la seva banda, Jorge d'Alessandro repetirà l'equip que va caure a Còrdova (4-2) amb la novetat de Tuni per Abalo. L'ex del Girona, Peragón té pocs números d'entrar en la convocatòria que donarà avui el tècnic argentí.

No hay comentarios: